Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van tijdelijke IT oplossingen en geven advies over de benodigde diensten voor uw evenement. Hieronder staat een kleine greep aan wat wij kunnen leveren op het gebied van tijdelijke IT. Wij leveren zowel aan kleine als aan grote evenementen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of als u een specifieke vraag hebt.


Tijdelijke WIFI

Wij leveren maatwerk voor tijdelijke WIFI, van één gebruiker tot vele duizenden, voor binnen of buiten. Lees meer over onze WIFI diensten hier.


Internet op locatie

Heeft u internet nodig op een locatie waar geen internet aanwezig is? Geen probleem. Afhankelijk van het te verwachten gebruik leveren wij de juiste oplossing. Dat kan via 4G, satelliet of een straalverbinding.


camera Beveiliging

Camera beveiliging is een belangrijk onderdeel van een evenement. Niet alleen kan het een grote besparing op de beveiligingskosten van een evenement opleveren, ook voor crowd control is het een zeer nuttig instrument. Door het slim plaatsen van camera's kan bijvoorbeeld in één oogopslag gezien worden waar eventuele knelpunten op het evenement aanwezig zijn. 
Lees meer over onze camera beveiliging op de pagina over crowd control.


Tijdelijk telefoon netwerk

NNETT kan voor uw evenement een tijdelijk vast telefoonnetwerk aanleggen, waarmee zowel intern als extern gebeld kan worden. Hierdoor kunnen belkosten worden gereduceerd en bent u niet meer afhankelijk van een gsm netwerk, wat bij grote drukte niet altijd stabiel functioneert. 


Crowd Control

NNETT levert verschillende crowd control tools voor festivals en evenementen, zoals bijvoorbeeld camera beveiliging. Lees meer over onze Crowd Control diensten hier.


Pin-apparatuur

In samenwerking met onze partner leveren wij verschillende types pin apparaten. Dit kan zijn via 4G, WIFI of een vaste aansluiting. 
De keuze voor de juiste apparatuur is afhankelijk van het te verwachten gebruik en de locatie.


dynamic signing

Wij kunnen een dynamisch signing systeem op maat leveren. Met behulp van tablets, monitoren of beamers kan allerhande informatie gedeeld worden met de bezoeker.
Meer informatie over onze dynamic signing mogelijkheden vindt u op de pagina over crowd control.


Live-streaming

NNETT verzorgt live-streaming naar het platform van uw keuze, zoals Youtube, Upstream, Periscope, Livestream of ieder ander platform. Van één tot meerdere camera's met regie.