Crowd Control

NNETT levert verschillen de Crowd Control tools voor festivals en evenementen. Een overzicht van deze tools is hieronder weergegeven. 

 
 

Camera bewaking

Crowd control en veiligheid wordt steeds belangrijker tijdens evenementen. Camera bewaking zorgt ervoor dat er minder beveiligingspersoneel moet worden ingehuurd en het zorgt ervoor dat er adequaat en vanuit een centraal punt gereageerd kan worden op mogelijke problemen die zich voor doen tijdens een evenement. 

Wij leveren zowel vaste als beweegbare camera's. Deze kunnen bekeken en bediend worden zowel vanuit een centraal punt en bekeken worden op je smartphone of eigen computer. Onze beelden worden opgenomen en kunnen zowel tijdens als achteraf teruggekeken worden.

Camera beelden kunnen gebruikt worden om publieksstromen te controleren, zakkenrollers te ontdekken, maar denk ook aan drukte controle bij de bar, kassa e.d.

Camera bewaking leveren wij in alle soorten en maten. Van één camera tot meerdere. Dit is ook erg afhankelijk van de specifieke wens. Neem met ons contact op met je specifieke vraag en we kijken samen naar wat de beste oplossing is voor jou vraag.


publiek stromen after movie

Wil je na afloop van je evenement de publieksstromen analyseren, zodat je deze kun gebruiken voor evaluatie en planning van je volgende evenement. 

Wij combineren meerdere camerabeelden in een film clip die versneld word afgespeeld. Hierdoor wordt heel snel en  duidelijk of juiste keuzes gemaakt zijn tijden het plannen van het evenement en waar de verbeteringen zitten.

Bekijk de voorbeelden hieronder weergegeven van het WOO HAH! festival in Tilburg. 

 
 
 

dynamic signing

Wij leveren een dynamische signing systeem waarmee door middel van tablets, monitoren of beamers allerlei informatie gedeeld kan worden met de bezoeker. 

Dit kan bijvoorbeeld zijn waar de uitgang is, de kassa of het toilet, wat het programma is of wie de volgende lezer/artiest is. Ook kunnen op dit systeem nieuws mededelingen worden weergegeven. 

Dit wordt allemaal vooraf geprogrammeerd waardoor de signing tijdens het evenement mee veranderd met de tijd.

Doordat het signing is aan te passen tijdens het gebuikt kun je dynamisch omgaan met bijvoorbeeld looproutes, kassa e.d.